Welkom bij haasTweb

Wij zijn een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites.

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten.

Elke website is voor ons weer een nieuwe uitdaging, er wordt geen gebruik gemaakt van standaard pakketten, maar elke website wordt zorgvuldig in overleg met de klant en naar de wensen van de klant samengesteld.

Wij leveren aantrekkelijke, functionele websites. Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet downloaden om uw site te kunnen bekijken. Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.
Wilt U regelmatig de inhoud van uw website wijzigen ? Dan is een CMS (Content management Systeem) een goede oplossing.Ook dit kunnen wij voor U installeren.

Tevens kunnen wij de hosting en het registreren van uw domeinnaam verzorgen. En natuurlijk het onderhouden van uw website.
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan U graag te woord.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had.

Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!